terra sztori

Egy régi barátság, egy új kaland kezdete

Gianni és Zsolti barátsága egy új kaland kezdetét jelentette. Gianni vendéglátóipari tapasztalatából és Zsolti gasztronómiai tudásából született meg a terra.

A terra koncepciója a természethez való közelség és hűség, melyet mind az étterem, mind az ételek tükröznek. Ennek alapja a kiváló alapanyagok használata, melyeket Zsolti és Gianni a hazai kistermelőknél tett gasztrotúráik során választottak ki. 

A terra egyesíti Gianni szenvedélyét, és Zsolti elhivatottságát. Mindketten a minőségre és magas színvonalra törekszenek. Mégis, a legfontosabb közös tulajdonságuk a szeretet, amivel munkájukat végzik, és ahogy a kollégák felé fordulnak.

mzs1
fa_reszlet2
reggelitol_7408
Sommelier & séf

Konyhaművészet és szakértelem

Marianna és Zsolti tehetsége, szakértelme, szakmájuk iránti szenvedélye áthatja az éttermet. Kiválóan működnek együtt, a szimbiózis, amiben dolgoznak, megalapozza a Terra élményt. Pontosak, precízek, a minőségben nem ismernek kompromisszumot. Zsolti a jól szervezett konyhai csapatért, illetve az ízélményért, Marianna a kiváló szervízért és a vendégélményért felel. 

Várunk titeket: reggelitől napestig!

A terra csapata

terra & természet

Csendes, zöld környezet a belváros szívében

A Tabán szívében elterülő terra Restaurant egyedi földrajzi adottságainak köszönhetően csodás panorámával, csendes, zöld környezetben várja vendégeit.

Természetes anyagok és színek

Az étterem nem csupán az Oxygen Naphegy részeként csatlakozik az épülethez, hanem nevének elemi jelentésében is. A terra, mint föld, szintén a természethez való visszatérést tükrözi, mely az étterem belső kialakításánál is visszaköszön: a színek és az anyagok harmóniájában, illetve a fő belsőépítészeti elemeiben, amelyek fellelhetőek a természetben.

Pazar panoráma

A terra egyedülálló panorámája miatt páratlan rendezvényhelyszín.