Heti menü

01.03. – 01.07.
11:30 – 15:30

HÉTFŐ

Zakuszka pirítóssal

Grillezett sertésszűz, burgonyapüré, sült újhagyma

Zserbó, homoktövis sorbet

KEDD

Tyúkhúsleves

Tagliatelle sült gombákkal és parmezánnal

Mangós-málnás kókuszdesszert

SZERDA

Zellerkrémleves, pesztós crouton

Töltött paprika, burgonya

Mogyoró parfé almával

CSÜTÖRTÖK

Hagymaleves, sajtos pirítós

Rántott csirkemell, rizibizi, savanyúság

Mákos nudli

PÉNTEK

Zöldségleves

Ropogós malacsült, polenta, sárga cékla

Kávé panna cotta, erdei gyümölcs sorbet

A terra csapata

Ismerkedj meg velünk

mzs1
fa_reszlet2
reggelitol_7408
Sommelier & séf

Konyhaművészet és szakértelem

Marianna és Zsolti tehetsége, szakértelme, szakmájuk iránti szenvedélye áthatja az éttermet. Kiválóan működnek együtt, a szimbiózis, amiben dolgoznak, megalapozza a Terra élményt. Pontosak, precízek, a minőségben nem ismernek kompromisszumot. Zsolti a jól szervezett konyhai csapatért, illetve az ízélményért, Marianna a kiváló szervízért és a vendégélményért felel.