
Heti menü
01.03. – 01.07.
11:30 – 15:30
HÉTFŐ
Zakuszka pirítóssal
Grillezett sertésszűz, burgonyapüré, sült újhagyma
Zserbó, homoktövis sorbet
KEDD
Tyúkhúsleves
Tagliatelle sült gombákkal és parmezánnal
Mangós-málnás kókuszdesszert
SZERDA
Zellerkrémleves, pesztós crouton
Töltött paprika, burgonya
Mogyoró parfé almával
CSÜTÖRTÖK
Hagymaleves, sajtos pirítós
Rántott csirkemell, rizibizi, savanyúság
Mákos nudli
PÉNTEK
Zöldségleves
Ropogós malacsült, polenta, sárga cékla
Kávé panna cotta, erdei gyümölcs sorbet
Ismerkedj meg velünk


Haraszti Zsolt



Konyhaművészet és szakértelem
Marianna és Zsolti tehetsége, szakértelme, szakmájuk iránti szenvedélye áthatja az éttermet. Kiválóan működnek együtt, a szimbiózis, amiben dolgoznak, megalapozza a Terra élményt. Pontosak, precízek, a minőségben nem ismernek kompromisszumot. Zsolti a jól szervezett konyhai csapatért, illetve az ízélményért, Marianna a kiváló szervízért és a vendégélményért felel.